Zelfs het neusje van de zalm krijgt bij ons nog een speciale bereiding!

Moderne keuken met professionele apparatuur voor de “koks“. U kookt met de nieuwste recepturen, wereldwijd.

Enkele gerechten gemaakt door de cursisten van kookstudio Martien Bos.

Een avond lekker onder de pannen bij Martien Bos

"Een avond vol culinair plezier, gezelligheid is erg belangrijk, samen wat doen en dan vervolgens heerlijk eten. Onder begeleiding en toeziend oog van de chef Martien Bos. Een kookworkshop is een avond waarin je met collega’s vrienden, zakelijke relaties of familie echt lekker onder de pannen bent.

Het verloop van een kookworkshop:

Bij binnenkomst een ontvangst met een lekker glas wijn en stokbroodjes met lekkere toppings, daarna aan tafel de menubespreking, met de uitleg van het te bereiden 4 gangen menu. De teams voor de te bereiden gerechten worden samengesteld, er moet wel wat werk verzet worden aangezien alle producten supervers en onbewerkt of gedeeltelijk bewerkt zijn. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn of haar gerecht. De afwas wordt voor u gedaan, u bent immers een avondje uit.

Na anderhalf uur is het voorbereidende werk is af en de brigade mag even uitpuffen aan tafel. De verantwoordelijken van het voorgerecht blijven echter in de keuken, zij leggen de laatste hand en verfijning aan hun gerecht, brengen het op smaak en serveren het vervolgens aan de gasten uit. Natuurlijk dient het gerecht ook even toegelicht te worden aan tafel. Dit gaat zo met alle gangen. Bij de gerechten serveren we natuurlijk heerlijke wijnen. Zo bestaat de avond uit een actief gedeelte (het koken) en een passief gedeelte (het dineren). 

 

Workshop: 

Aanvang om 18.30 uur (andere tijden in overleg).

Locatie: Smaakcentrum Kerkstraat 44 in Linden [Gemeente Cuijk]

Prijs 75 euro per persoon:  minimaal aantal personen 12

De kookles heeft altijd een vaste prijs van 75 euro per persoon, dit is inclusief gebruik van cursusmateriaal, locatiehuur, personele kosten, dagverse topproducten en een viergangendiner, met bijbehorende wijn en een drankje en een hapje tijdens het koken. 

 

Wilt u de locatie in Linden eerst te bezichtigen, of de avond doorspreken? Dan maak ik graag een afspraak met u.